Piątek, 6 grudnia 2024
Tylko bezalkoholowy hot toddy z chili, to wszystko.
Spędzamy dużo czasu myśląc o nowych składnikach i ruchach kulinarnych inspirujących współczesnych kucharzy oraz o tym, jak wyprzedzić ich dzięki naszym produktom i przepisom. Zwracamy szczególną uwagę na pytaniazadawane przez Państwa na adres w naszej Gorącej Linii Kuchni Testowej, co pozwala nam przewidzieć, jakiego rodzaju potrawy gotujecie i jakich narzędzi używacie w tym procesie, a także na spostrzeżenia naszych dostawców i zespołu ds. rozwoju produktów. Oczywiście, zawsze z zainteresowaniem analizujemy prognozy trendów żywieniowych
, które o tej porze roku zalewają wiele kanałów informacyjnych. Oto, co my (i, jak sądzimy, Ty) będziemy jeść, pić i mieć obsesję na punkcie jedzenia w 2022 roku.Fantastyczne drinki, w których nie ma alkoholu, nie bez powodu cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem. Ruch skupił się w ciągu ostatnich kilku lat, aby wyprodukować kilka doskonałych książek i skupić się na małych producentach bezalkoholowych "alkoholi". Pomyśl: nasz ukochany Three Spirit, z którym możesz stworzyć "Light and Stormy" mieszając piwo imbirowe. Uwielbiamy też naszą linię Avec o niższej zawartości cukru, idealną do mocktaili. Podążamy za tym trendem, oferując bezalkoholowe wersje naszych ulubionych koktajli, takich jak N/A riff na naszej Coconut Cream Lime Margarita, jak również nasze krzepiące (i bez gorzałki) hot toddy
.Roślinne podejście do posiłków, czy to wegetariańskie czy wegańskie, rygorystyczne czy nie, jest po prostu lepsze dla naszej planety i jest ruchem, który rozwija się od lat. Niezależnie od tego, czy zdecydujesz się na wegetariańską ucztę świąteczną, czy po prostu zamienisz nasze czerwone mięso na luksusową lasagne z grzybami lub lasagne
z orzechów włoskich, możesz czuć się pewnie wiedząc, że twoje roślinne wybory mogą mieć pozytywny wpływ."Alexa, zrób mi drinka!" Jesteśmy tam całkiem nieźle, chłopaki, dzięki naszym Bartesian Premium Cocktails on Demand, rewolucyjnemu (szybkiemu!) tosterowi z inteligentnym ekranem i ekspresom do kawy
, które są mądrzejsze niż my przed naszą pierwszą filiżanką joe. Roboty rzeczywiście przejmują władzę. Dzięki Bogu, i podaj cukier.Lata 2020 i 2021 były latami, w których wielu ludzi włączyło swoje piekarniki i zaczęło gotować. Oznacza to, że nawet małe gospodarstwa domowe zaczęły poszukiwać wspaniałych przepisów. Wejdź: gotowanie w małych partiach. Ponieważ nie organizowaliśmy wielkich imprez ani przyjęć, wielu z nas chciało myśleć w małych kategoriach. (Te przepisy na pieczenie w małych partiach rządzą.) A kto musi włączać cały piekarnik, aby uzyskać mało wydajne przepisy? Frytownica może zrobić pączkowe dziury jak mistrz, a dobry toster może zastąpić swojego większego brata w każdej chwili (zwłaszcza jeśli chodzi o nachos.
Mniam).Jeśli nie żyjesz pod kamieniem, słyszałeś o Oatly i jego dorobku: szokująco wspaniałych mlekach na bazie owsa. Ale my uważamy, że to jest rok, w którym owies naprawdę stanie się ich własnością. Spójrzcie tylko na to ciasto czekoladowe
od szefa kuchni Joshuy McFaddena. Nie tylko nie ma w nim ani odrobiny białej mąki, ale zarówno ciasto, jak i polewa mają w sobie owies. I tak, to jest pyszne i oh-so-moist.Czy hibiskus może być nową matcha? Niektórzy obserwatorzy trendów uważają, że tak. Doceniany za swój lekko gorzki, cytrusowy smak i żywy kolor, hibiskus jest coraz częściej wykorzystywany w kuchni jako coś więcej niż tylko dodatek do tropikalnych drinków. Suszone kwiaty są namaczane w płynie, a następnie przecedzane lub odcedzane, dzięki czemu uzyskuje się intensywnie kolorowe i aromatyczne rezultaty - jak w przypadku przedstawionej tutaj uroczej sałatki szefowej kuchni Claudette Zepeda lub smażonych na powietrzu pączków pokrytych hibiskusową glazurą
. Niech to będzie rok, w którym poznasz wiele zastosowań tego wszechstronnego kwiatu.To oburzające, że koreańskie jedzenie jest "modne", ponieważ całe narody i Koreańscy Amerykanie jedzą je od pokoleń. Jednak dla tych, którzy dopiero poznają koreańskie potrawy z grilla lub kimchi, ich dziwny, słony, słodki i umami smak może okazać się odkryciem. Jesteśmy zachwyceni, że możemy zaoferować zestaw do robienia kimchi
dla tych, którzy dopiero co poznali tę ostrą przyprawę. (To jest tak dobre domowej roboty!)Jesteśmy wielkimi fanami kawy i herbaty, więc zawsze cieszymy się na nowe trendy, takie jak dalgona, która zalała nasze kanały w mediach społecznościowych w 2020 roku. Teraz widzimy, że nie-kawa i nie-herbata robią karierę. Jedna z nich może zawierać ułamek kofeiny zawartej w kawie. Innym może być herbata wzorowana na kawie i parzona jak kawa! Jest to trochę mylące, ale również ekscytujące, w taki sam sposób, jak ta klasyczna scena "Kawa, Herbata, Ja
?
Komentarze (0)