Piątek, 4 października 2024
"Jesteś numerem jeden! Jesteś nr 1!"
Czy śledzimy się nawzajem? Półtora miliona z Was jest na tyle słodkich, pikantnych i słonych, że śledzi nas na Instagramie
, a my uwielbiamy to towarzystwo. Oto 10 postów, które najbardziej lubiliście, kochaliście i komentowaliście. (Dziękujemy!) Wszystkie te przepisy zostały zatwierdzone w kuchni testowej, więc kliknij, aby przejść do tego, co najlepsze."Naprzód, drużyno!" (Er, who's playing?) Loaded Potato Skins
sprawią, że każdy będzie fanem sportu. Nazwij je "sałatką w ziemniaku", jeśli chcesz - hej, tam są brokuły! - i zajmij się nimi. Bardzo dobre.Mrożone ciasto francuskie, najlepsze letnie pomidory, mnóstwo świeżych ziół i stara dobra feta łączą się ze sobą, tworząc ten wspaniały tost z ciasta francuskiego z pomidorami, fetą i ziołami
. To, jak już wspomnieliśmy, lato na talerzu. Mniam, mniam.Odsuń się, zapiekany Brie, w mieście pojawił się nowy zapiekany ser! Pieczone Pecorino z miodem i orzechami
jest tak samo smaczne, jak wygląda. Składa się tylko z trzech składników: opiekanych orzechów włoskich, Pecorino i miodu. Następnie gotuje się go przez dziesięć minut. Dobry Boże.Któż nie pokochałby tych ciepłych, roztopionych ciastek czekoladowych
? Ciasta czekoladowe bez mąki są rozpływające się w ustach dzięki dużej ilości czekolady i masła. Nie bez powodu te małe piękności podbiły scenę restauracyjną kilkadziesiąt lat temu.Uwielbiamy ten przepis, który pozwala wykorzystać resztki jedzenia, które zalegają w lodówce. Cztery plasterki prosciutto? Sprawdzone. Kawałek ricotty? Tak. Mrożony groszek? Tak. Fettuccine z groszkiem, ricottą i prosciutto
jest cudownie proste i cudownie dobre.Na samym szczycie listy znajdują się te oprószone śniegiem Beignets w stylu nowoorleańskim
. Zastrzeżenie, kucharzu: będziesz chciał zaprosić przyjaciół, aby nie zostać samemu z dziesiątkami tych ciastek. (A może to będzie wieczór "poczęstuj się sam"!).Jesteście nieprzewidywalni; tuż za smażonymi beignetami uplasowały się dobre dla ciebie Little Gem Wedges z rzodkiewką i Green Goddess
. To połączenie naprawdę tworzy najładniejszy talerz, a my możemy ręczyć za wyraźny kontrast zieleni, chrupiących rzodkiewek i kremowego dressingu Green Goddess.Co jest takiego w ciastach z rączką? My też je uwielbiamy. To jak posiadanie małej modnej restauracji we własnej kuchni. Ciasto ręczne z kurczakiem
(aka turnovers) robi się szybko dzięki naszemu kumplowi, mrożonemu ciastu francuskiemu. Gruyère, Dijon, szpinak i kurczak nadają całości francuski charakter; z pewnością podalibyśmy je gościom z dużą zieloną sałatą.Pomijając żarty o "zgubieniu się w deszczu", wydaje się, że ludzie uwielbiają wszelkie drinki z kokosem! Nasz odwieczny faworyt, Coconut Cream & Lime Margarita
, nie jest wyjątkiem. Prawdopodobnie masz wszystko, czego potrzebujesz, na swoim barze i w spiżarni, a my zdecydowanie polecamy ją zarówno na zimne lutowe noce, jak i gorące lipcowe.Patelnia na zawsze: Krewetki z frytkami ze szparagów
mają czas przygotowania 30 minut, czas gotowania 10, a czy wspomnieliśmy już o cytrynowym aioli?! Nie daj się zniechęcić długiej liście składników; w większości są to rzeczy, które masz w domu, a jeśli nie, możesz je szybko kupić. My lubimy to danie w powszedni wieczór, z zimnym piwem lub kieliszkiem schłodzonego Gewürztraminera, aby uzyskać atmosferę "happy hour w barze" bez konieczności płacenia wysokiego rachunku.
Komentarze (0)