Piątek, 4 października 2024
Alex Mack, center San Francisco 49ers, w ciągu ostatnich kilku lat dość mocno zaangażował się w gotowanie. "Zawsze lubiłem jeść", powiedział nam gwiazdor. "Moja mama zwykła gotować nasze posiłki, a ja spędzałem czas i pomagałem jej". Kiedy stał się dorosły, "chciał mieć większą kontrolę nad tym, co jem". Boom: urodził się kucharz, który dziś robi aperitify seared scallop dla zabawy. Widzieliśmy jego zabawne posty Cooking with Alex Mack na Instagramie
i wiedzieliśmy, że musimy się spotkać osobiście.Alex wkroczył do naszej kuchni testowej w San Francisco wraz z Belle English, aby przygotować kilka z naszych najpopularniejszych dań dnia meczu. W menu: Nacho pizza! Smażone na powietrzu świnie w kocach! Guac! Zobaczcie je na naszym TikTok
i łapcie przepisy poniżej!"Szczerze mówiąc, nie oglądam zbyt wiele piłki nożnej, kiedy nie gram, poza Super Bowl. A do tego jest tylko jedna opcja: chipsy i gigantyczna miska guac!" Nie moglibyśmy się zgodzić bardziej, Alex. Jak zaznacza w wideo z Belle, to łatwe guacamole powstaje w molcajete
w "jakieś cztery minuty", więc możesz chcieć drugą partię. Bądź jak Alex i podawaj z piwem. Oglądanie meczu to dla niego praca. "Musisz po prostu skupić się na grze i nie martwić się o napoje, więc utrzymuję to proste z dobrym, obfitym piwem!". Fajnie.Wyciągnij swoją łopatkę do pizzy. Nadszedł czas, aby zrobić naszą niesamowitą pizzę nacho. Miłosne dziecko dwóch ulubionych dań z dnia meczu jest hitem wśród naszych fanów. Obejrzyj film
, aby zobaczyć niesamowity rzut ciastem Alexa i dowiedzieć się, jaki ulubiony dodatek do pizzy on i Belle lubią najbardziej. (Podpowiedź: "diabelski ketchup".) To wspaniały przepis, a jedzenie rezultatów jest, jak twierdzi Alex, "o wiele łatwiejsze niż gra w piłkę nożną".Belle wystawiła szybkość Alexa na próbę (i gwizdek na dobry użytek), pokazując mu, co dobrego może zrobić frytkownica. Ile świń w kocyku uda mu się zmontować w 30 sekund? Obejrzyj, aby się dowiedzieć! Ten przepis
szczyci się epickim majonezowo-musztardowym sosem combo, który jest zarówno zamknięty w (zamrożonym! przygotowanym!) cieście francuskim, jak i używany jako fantastyczny sos do maczania.Obejrzyjcie relację Alexa z "Świnki w kocyku":
Dzięki za dołączenie do nas, Alex
! To był prawdziwy kopniak spędzić z Tobą czas.
Komentarze (0)